Agenda

Kaartjes reserveren? stuur een mail naar kaartjes@vingerinjeoor.nl

Voorstelling Niet te filmen!

Universal Vijo Studios staat aan de rand van de afgrond; studiobaas Walt Kissme en topregisseur Art Pourlart zijn ten einde raad. Hoe kunnen zij de studio redden? Duidelijk is dat ze een nieuwe weg moeten inslaan. Maar waar gaan ze voor? Actie- en avonturenfilms? Of toch voor suikerzoete romantiek? Vele talenten dienen zich aan en iedereen heeft wel hét beste idee….

Zaterdag 13 mei – 14.30 uur – try-out in Verzorgingstehuis De Bijnkershoek

Zaterdag 20 mei – 14.30 uur – Auditorium van het University College Utrecht.

Donderdag 1 juni – 20.30 uur – voorstelling in de Theaterzaal van de Cereolfabriek.

Donderdag 15 juni20.30 uur – voorstelling in zaal 3 van Kinepolis, de spliksplinternieuwe megabioscoop bij de Jaarbeurs.

Zaterdag 24 juni – 20.00 uur – Slotavond in Theater Kikker. Voorprogramma, voorstelling en dansen!
Kaartverkoop aan de eerste 145 gelukkigen!

Koningsnacht

Woensdag 26 april 2017: Koningsnachtserenades!
Kom naar de Van Assch van Wijckskade 28 en wentel je in de warmte van Theaterkoor Vinger in je Oor. We omringen je en zingen je toe vanaf 21.00 uur.

Ons goede doel dit jaar is de Kanjerketting. “De KanjerKetting is opgezet als beloningssysteem voor kinderen met kanker. De KanjerKralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling en kinderen kijken uit naar hun kleine, kleurige beloning. De KanjerKralen maken letterlijk zichtbaar wat voor kinderen zo ongrijpbaar is. Door de KanjerKetting begrijpen ze beter wat er met hen gebeurt en krijgen ze grip op hun situatie. Ouders gebruiken de KanjerKetting als leidraad om hun kind uitleg te geven en om het voor te bereiden op wat het te wachten staat. Met de KanjerKetting in de hand vertellen kinderen hun verhaal aan hun opa en oma of aan klasgenootjes. Zo helpt de KanjerKetting hen door de behandeling heen.
Na afloop is de KanjerKetting een kleurrijke herinnering aan een ingrijpende periode. Voor gezinnen waar een kind aan kanker is overleden, is de KanjerKetting een dierbaar aandenken dat zij koesteren.”
Meer informatie

Koorweekend

27-29 januari 2017
Het koorweekend is een cruciaal moment in de opbouw van een nieuwe voorstelling. Vele uren zangrepetities, personages die ontstaan… en verder kunnen wij hier geen enkele mededeling over doen :-)

Kerstmis

15 december 2016
Kerstoptreden in een verzorgingshuis: altijd weer een dankbaar publiek!

Voorstelling 2016

25 juni 2016 – Ons laatste optreden zit er weer op.  Uit de kunst! Het waere verhael van Maerten en Oopjen was een uiterst actuele voorstelling over de verhuizing van de twee beroemde schilderijen van Rembrandt. Komen ze samen naar het Rijks of blijven ze toch in Frankrijk? En wat betekent dat voor de andere topwerken uit de collectie? Wie onze voorstelling heeft gezien weet hoe het écht is gegaan…